Yritys

Innobit Oy on vuodesta 1995 lähtien toimittanut materiaaleja pakkaavalle sekä pakkauksia valmistavalle teollisuudelle.
Pitkäaikaiset päämies- ja agentuurisopimukset takaavat joustavat toimitukset suoraan tehtaalta asiakkaalle. Nopeat toimitukset varastostamme Tampereelta pikaisiin tarpeisiin onnistuvat myös joustavasti, vaikka samana päivänä.

Pitkän historiamme sekä kattavan pakkauskalvo valikoimamme ansiosta pystymme löytämään toimivan ja edullisen ratkaisun niin pieniin kuin isompiinkin pakkaustarpeisiin.

Yhteistyömme pakkauskoneita ja laitteita valmistavan ja markkinoivan teollisuuden kanssa varmistaa kokonaisvaltaiset ratkaisut kaikkiin pakkausongelmiin.

Helmikuussa 2016 alkoi Innobitissa uusi aikakausi, kun Innobitin perustajat myivät liiketoiminta kaupalla Innobit Oy:n toiminimen ja liiketoiminnan nykyiselle yrittäjälle.
Aiemman ja edelleen jatkuvan agentuurisopimuksen Innovia Films Ltd:n lisäksi Innobit Oy allekirjoitti agentuurisopimuksen Futamura Chemicals UK Ltd:n kanssa kesällä 2016.
Näiden kahden agentuurin lisäksi toimitamme pakkauskalvomateriaaleja Suomeen ja lähimarkkina-alueelle myös muilta valmistajilta taataksemme asiakkaillemme kattavan valikoiman sekä joustavat ja nopeat toimitukset.